Le Bocage_logo blanc

Fresh & tasty meat products

Ontdek

ONZE PRODUCTEN

logo rond blanc bocage
Hammen
Onze hammen worden gemaakt volgens de originele handgeschreven recepten. Ze blijven zich met passie ontwikkelen om u een assortiment gekookte kwaliteitshammen aan te bieden, van het Magistral-label tot onze delicatessenkwaliteit.
APERO COCHON rond
Snacking
Apéro Cochon en Be Snack zijn ideaal voor aperitieven en snacken en bieden je een breed assortiment fijne vleeswaren van hoge kwaliteit in een leuke en smakelijke verpakking! Nu verkrijgbaar in ons assortiment!
OLIVER w
Bereide maaltijden
Ontdek onze selectie kant-en-klaarmaaltijden gemaakt met verse kwaliteitsingrediënten. Deze worden met kennis van zaken gemaakt en er worden geen kleurstoffen of additieven aan toegevoegd.

Merken

APERO COCHON

Ons atelier, gelegen in het hart van de Gaumestreek in de Belgische Ardennen, legt zich toe op de productie van droge worsten met respect voor het terroir. Worst van puur varkensvlees, Ardenner en Gaum met het label ‘Apéro-Cochon’.

TARTIN’ is een assortiment zelfbedieningscharcuterieproducten: gesneden patés, gekookte charcuterie en droge worsten.


Een selectie van bereide gerechten van verse kwaliteitsingrediënten. Er worden geen kleurstoffen of additieven toegevoegd aan de preparaten.

Wat vertegenwoordigt ons

Onze waarden

100% Belgisch

We werken nauw samen met leveranciers van 100% Belgische varkens. Onze gevogeltecharcuterie is afkomstig van 100% Belgisch gevogelte dat gekweekt is volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Lokale ingrediënten

Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en waar mogelijk afkomstig van lokale producenten. De melk die in onze producten wordt gebruikt, komt van een lokale boerderij.

Respect voor het milieu

Onze productielocaties maken een aanzienlijke groei door, altijd met respect voor het milieu en in overeenstemming met de kwaliteitsnormen.

Consumentenvraag

Dankzij de ontwikkeling van onze productiemiddelen kunnen we een breed assortiment producten aanbieden in verpakkingen die voldoen aan de behoeften van de consument.

Ontdek

Het verhaal

Het familiebedrijf ‘Le Bocage’ is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van vleeswaren van varkens en gevogelte.

Belangrijke cijfers

Ton geproduceerd per week
0
Werknemers
0
Miljoen in jaarlijkse verkoop
0
Le Bocage_logo blanc

IN VIDEO