Installatie van elektrische oplaadpunten

We zijn trots te kunnen meedelen dat twee projecten, die onze inzet voor hernieuwbare energie en duurzaamheid versterken, volledig zijn afgerond.

Na de installatie van fotovoltaïsche panelen in het najaar van 2023, hebben we een volgende stap gezet door laadpunten voor onze elektrische voertuigen te installeren. Dit stelt ons in staat om optimaal gebruik te maken van onze eigen energieproductie.

Onze Fotovoltaïsche Panelen

In het najaar van 2023 hebben we 333 fotovoltaïsche panelen geïnstalleerd, die ongeveer 20% van ons jaarlijkse energieverbruik dekken. Deze panelen tonen onze voortdurende inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een verantwoordelijker gebruik van natuurlijke hulpbronnen te bevorderen.

Dankzij deze inspanning zijn we niet alleen minder afhankelijk van niet-hernieuwbare energiebronnen, maar dragen we ook bij aan de bescherming van het milieu.

Onze Elektrische Laadpunten

Onze nieuwe laadpunten, aangedreven door de energie die wij zelf produceren, stellen ons in staat om onze elektrische voertuigen efficiënt en duurzaam op te laden. Hierdoor verlagen we niet alleen de operationele kosten verbonden aan fossiele brandstoffen, maar versterken we ook onze positie als een verantwoordelijke en innovatieve speler op het gebied van duurzaamheid.

We danken iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van deze projecten en kijken uit naar de vele voordelen die ze zullen brengen voor ons bedrijf en het milieu.

Categorieën

Over ons

Het familiebedrijf ‘Le Bocage’ is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van vleeswaren van varkens en gevogelte.