Donatie van D’Argifral aan CHC Heusy

Donatie van D’Argifral aan CHC Heusy voor de aankoop van een draagbaar Snoezelen-systeem

Na een buitengewoon jaar op het gebied van gezondheid in 2020, een jaar waarvan we waarschijnlijk nooit hadden gedacht dat we het zouden meemaken, heeft D’Argifral besloten om de traditionele eindejaarsgeschenken aan zijn klanten te vervangen door een sterk gebaar ten gunste van solidariteit: de overhandiging van een donatie aan de CHC Heusy Clinic.

Philippe Van Damme, algemeen directeur van D’Argifral, overhandigde de donatie op dinsdag 22 december in CHC Heusy, in aanwezigheid van Frédéric Carrier, directeur van de kliniek, Bernard Destexhe, directeur verpleging, en verschillende vertegenwoordigers die het project hebben geïnitieerd.

Door financiële steun te geven aan dit regionale ziekenhuis toont ons bedrijf zijn solidariteit met de ziekenhuissector, die de afgelopen maanden onder grote druk heeft gestaan. Deze donatie is ook in lijn met twee waarden die belangrijk zijn voor ons bij D’Argifral: gezondheid en lokaal zijn.

De donatie van D’Argifral aan CHC Heusy zal worden gebruikt om een draagbaar Snoezelen-systeem aan te schaffen. Snoezelen is een multisensorisch stimulatiesysteem dat is ontworpen om patiënten in een staat van ontspanning te brengen. Dit systeem gebruikt muziek, licht en aromatherapie om angstige, onrustige of stervende patiënten in een geruststellende omgeving te plaatsen.

Apéro Cochon by D’Argifral had het einde van 2020 al in het teken van solidariteit gezet door midden december Ficelles d’Ardenne aan te bieden aan het OCMW van Herve. Hierdoor konden onze worsten in de solidariteitspakketten worden gestopt die door het OCMW werden uitgedeeld.

Net zoals D’Argifral de VZW “Chaînes de Services et D’Amitié” kon helpen door haar producten te schenken om het eindejaarsbuffet voor de minstbedeelden op te waarderen.

We hopen dat dit de harten zal verwarmen van degenen die het jaar in moeilijkheden hebben afgesloten.

DON CHC

Categorieën

Over ons

Het familiebedrijf ‘Le Bocage’ is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van vleeswaren van varkens en gevogelte.