Tavola 2024

Deelnemen aan Tavola blijft een bijzondere ervaring. Deze editie was speciaal voor ons team, omdat we onze nieuwe identiteit onthulden: le Bocage.

Deze verandering symboliseert een terugkeer naar onze oorsprong, de inzet voor kwaliteit en authenticiteit, en een toekomst in het teken van vernieuwing.

We waren verheugd om onze nieuwe website, onder onze nieuwe naam, te kunnen presenteren. Een website die de familiaire eigenschappen van ons bedrijf uitdrukt en onze bezoekers een duidelijk beeld geeft van onze waarden en producten.

Tavola was een gelegenheid om ons BBQ-gamma te presenteren, alsook de nieuwe producten van ons zelfservice-assortiment onder ons merk Tartin’.
We presenteerden onder andere ook de producten van ons zusterbedrijf Oliver Food, een assortiment bereide maaltijden.

De beurs gaf ons de gelegenheid om onze huidige klanten en leveranciers te ontmoeten, onze relaties te versterken en ideeën uit te wisselen om aan onze toekomst te blijven werken.

We hebben nieuwe partners en klanten ontmoet, die ons netwerk hebben uitgebreid en nieuwe mogelijkheden hebben gecreëerd voor Le Bocage.

Bij deze willen we onze partners bedanken voor hun bijdrage aan de realisatie van onze stand.

Categorieën

Over ons

Het familiebedrijf ‘Le Bocage’ is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van vleeswaren van varkens en gevogelte.