Ontmoet onze medewerkers

Familiebedrijf, goede sfeer, goed kunnen luisteren, enz. Lees verder om erachter te komen wat onze medewerkers van d’Argifral vinden!

We beginnen met Audrey, Executive Assistant bij D’Argifral. Ze vertelt ons over haar werk en hoe ze verliefd werd op de producten van Apéro Cochon.

De volgende is een portret van Nicolas. Hij is nu verantwoordelijk voor het vormen en ontvormen en wat hem drijft in zijn werk is het doorgeven van zijn kennis en passie aan nieuwe medewerkers.

Nu is het de beurt aan Catherine, hoofd Marketing en Interne Verkoop. Voor haar zijn de sleutelwoorden bij d’Argifral kwaliteit, gezelligheid en teamgeest.

Volgens Didier, al meer dan 25 jaar werknemer en de laatste 6 jaar productiemanager, is het familiegevoel bij d’Argifral altijd aanwezig, hoe groot of klein het team ook is!

Sinds iets meer dan 3 jaar kamt Véronique de hygiëne in de productiefaciliteiten van D’Argifral uit. Voor haar collega’s staat ze al om 8 uur ‘s ochtends klaar om bloedworst te eten (ook al is het niet haar lievelingsding)!

Gaby werkt al 16 jaar bij D’Argifral en is nu hoofd charcuterie. Al vroeg in de ochtend stelt hij de schema’s op en beheert hij de teams in het veld.

Wanneer efficiëntie en gezelligheid elkaar ontmoeten! Audrey kwam bijna twee jaar geleden bij het verkoopteam van D’Argifral. Audrey is georganiseerd en gemotiveerd en is altijd blijven groeien binnen dit team, dat ze als een tweede familie beschouwt!

Julien kookt al bijna 12 jaar bij D’Argifral. Onze moedige en gemotiveerde kookmeester gaat de klus niet uit de weg!

Pierre-Alexandre, onze financieel directeur, is eind 2020 bij het team gekomen. Onze cijferman weet ook hoe hij plezier moet maken… als je het je afvraagt… ja, hij heeft het personeelsfeest goedgekeurd.

Of het nu voor de eindconsument is of voor de kwaliteitsafdeling, goed etiketteringsbeheer is cruciaal voor traceerbaarheid en vereist veel concentratie. Dit werk is sinds augustus 2019 in de veilige handen van Kevin!

Een technisch probleem? Nico en zijn team helpen je graag! Als Technisch Manager moet Nicolas ervoor zorgen dat de machines draaien. Hij blijft beschikbaar voor zijn collega’s om een goede productiviteit te behouden.

Savino volgt de familietraditie en werkt al van jongs af aan in de slachthuissector. Het uitbenen vereist een grote handigheid. Aan het begin van de productielijn worden de hammen bijgesneden voordat ze worden verdeeld over de verschillende ateliers waar ons assortiment vleeswaren wordt gemaakt.

Categorieën

Over ons

Het familiebedrijf ‘Le Bocage’ is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en verkoop van vleeswaren van varkens en gevogelte.